• Telefon: +381 63 660 656
  • Email: office.acca@gmail.com
Za dodatna pitanja? Zakažite sastanak

Nemojte se ustručavati da nas kontaktirate. Naš stručni tim spreman je da vam ponudi i prilagodi najbolji mogući plan za Vaš posao.

2011

KO SMO MI?

Aca Professional Audit Company doo osnovano je 2011. godine. Bavimo se revizijom, računovodstvenim i poreskim uslugama.

PROFESIONALIZAM

Naša firma je jedna od vodećih firmi u ovoj oblasti. Kombinujući našu stručnost, iskustvo i energiju našeg osoblja, svaki klijent dobija blisku ličnu i profesionalnu pažnju. Naši visoki standardi, usluge i specijalizovano osoblje predstavljaju razliku između naših izuzetnih performansi i drugih firmi. Mi se brinemo da svakom klijentu služi stručnost naše firme.

ODGOVORNOST

Naša firma je odgovorna. Kompanije koje biraju našu firmu oslanjaju se na kompetentne savete i brz, precizan kadar. Mi pružamo ukupne finansijske usluge pojedincima, velikim i malim preduzećima i drugim agencijama. Da biste videli listu naših usluga, molimo vas da odvojite trenutak i pogledate našu stranicu usluga. Budući da dobijamo nove poslove od ljudi koji nas najbolje poznaju, preporuke klijenata su potaknule naš rast u poslednjih nekoliko godina. Kroz naporan rad, zaslužili smo poštovanje poslovnih i finansijskih zajednica. Ovo poštovanje ilustruje naše različite talente, posvećenost i sposobnost brzog reagovanja.